Hakkımızda

1964 yılında ticaret hayatına küçük bir dükkanla başlayan Celal Emeç çalışkanlığı ve işine olan sevgisini sadece döner üzerine yoğunlaştırarak ününü Erzurum şehir sınırlarını aşarak Türkiye ve Avrupa’ya kadar ilerletmiştir. Dönerci Hacıbaba ismini markalaştırmıştır. Erzurum ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Dönerci Hacıbaba’nın sunmuş olduğu dönerin Erzurum yöresinde bulunan yaylalarda tamamen doğal ortamlarda yetişen mor koyun cinsinden hazırlanmaktadır.

Sadece Erzurum’da hizmet veren Dönerci Hacıbaba’nın resturantı Erzurum Ä°smet PaÅŸa Caddesi’nde bulunuyor. Restoran, 350 kiÅŸilik kapasiteye sahip. Tüm Türkiye’ye online sipariÅŸ ile sipariÅŸlerini kabul etmektedir.

img_2174

Erzurum Mutfagı & Hacıbaba Döneri

Modern Erzurum Mutfağı’nın en özgün tatları ile harmanladığımız Dönerci Hacıbaba dönerinin en lezzetli halini sunuyoruz.

IMG_4045

Kalite Anlayısı

Biz Dönerci Hacıbaba olarak kalite anlayışımızı, sürekli gelişen pazar şartlarını ve tüketici davranışlarını gözlemleyerek her geçen gün bu doğrultuda gelişim göstermeyi hedeflemekteyiz. Gıda sektöründe kalitenin en önemli temel taşının hijyen ve temizliğin oluşturduğu bilinciyle işletme anlayışımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek, sürekli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, insan sağlığı ve hijyen konularına azami derecede önem göstererek hizmetimizi sunmaya devam etmekteyiz.

Erzurum’un eÅŸsiz restoranı Dönerci Hacıbaba, üstün kalitesi ile ÅŸehrin en dikkat çeken mekanlarından biri olmaya ÅŸimdiden aday. Ödüllü ustaların hazırladığı döner ile Türk mutfağının yaratıcı lezzetlerini birleÅŸtiren menüsüyle Dönerci Hacıbaba, konuklarını Erzurum’dayeni bir bakış açısıyla döner kültürünü keÅŸfetmeye davet ediyor…