Hakkımızda

1964 yılında ticaret hayatına küçük bir dükkanla başlayan Celal Emeç çalışkanlığı ve işine olan sevgisini sadece döner üzerine yoğunlaştırarak ününü Erzurum şehir sınırlarını aşarak Türkiye ve Avrupa’ya kadar ilerletmiştir. Dönerci Hacıbaba ismini markalaştırmıştır. Erzurum ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Dönerci Hacıbaba’nın sunmuş olduğu dönerin Erzurum yöresinde bulunan yaylalarda tamamen doğal ortamlarda yetişen mor koyun cinsinden hazırlanmaktadır.

Erzurum ve Ankara’da olmak üzere iki restoran ile hizmet veren Dönerci Hacıbaba’nın merkezi Erzurum İsmet Paşa Caddesi’nde bulunuyor. Restoran, 350 kişilik kapasiteye sahip. Dönerci Hacıbaba olarak Ankara’da ki ilk şubesi 2013 yılının ilk çeyreğinde Cevizlidere / Balgat bölgesinde hizmete açıldı.

IMG_4129

Erzurum Mutfagı & Hacıbaba Döneri

Modern Erzurum Mutfağı’nın en özgün tatları ile harmanladığımız Dönerci Hacıbaba dönerinin en lezzetli halini sunuyoruz.

IMG_4045

Kalite Anlayısı

Biz Dönerci Hacıbaba olarak kalite anlayışımızı, sürekli gelişen pazar şartlarını ve tüketici davranışlarını gözlemleyerek her geçen gün bu doğrultuda gelişim göstermeyi hedeflemekteyiz. Gıda sektöründe kalitenin en önemli temel taşının hijyen ve temizliğin oluşturduğu bilinciyle işletme anlayışımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek, sürekli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, insan sağlığı ve hijyen konularına azami derecede önem göstererek hizmetimizi sunmaya devam etmekteyiz.

Erzurum ve Ankara’nın eşsiz restoranı Dönerci Hacıbaba, üstün kalitesi ile şehrin en dikkat çeken mekanlarından biri olmaya şimdiden aday. Ödüllü ustaların hazırladığı döner ile Türk mutfağının yaratıcı lezzetlerini birleştiren menüsüyle Dönerci Hacıbaba, konuklarını Erzurum’da ve Ankara’da yeni bir bakış açısıyla döner kültürünü keşfetmeye davet ediyor…